Брандиране (облепване) на автомобили

При съвременната засилена конкуренция между фирмите, иновациите в автомобилните реклами са добър подход за привличане на клиенти. Добрата реклама е гаранция, че ще бъдат забелязани продуктите или услугите на рекламиращата се компания. Затова облепването (брандирането) на автомобили е незаменима част от стратегиите на фирмите за налагане на собствената търговска марка. Брандирането на фирмения автомобилен парк спокойно може да се сравни по сила на рекламното внушение с подвижен билборд. Брандираното превозно средство, което ползва всяка фирма, е нейната визитка навсякъде,  където се появи автомобилът.

Рекламните надписи и графики преобразяват вида на еднаквите иначе фирмени превозни средства. С тях всяка компания е лесно разпознаваема за потребителите на нейните услуги.

Благодарение на ежедневната безплатна реклама на фирмените автомобили, компаниите спестяват от разходите за реклама.

Най-важното изискване пред този тип реклама е дизайнът на рекламната графика на автомобилите да бъде атрактивен, за да грабне вниманието на преминаващите хора за краткото време, в което те виждат рекламата.

Основен материал при брандирането на автомобили е ПВЦ фолиото във всичките му разновидности. Използва се за пълно или частично облепване. Може да се избира между широкоформатен печат за изображение на снимки, продукти, картини или прецизно рязане на фабрично оцветено фолио с плотер, което се ползва за надписи и фигури, както и за поставяне на фирмено лого.

Рекламна агенция ВИП Реклама повече от 10 години предлага дизайн, проект и рязане или печат и монтаж на надписи от фолио за отличаване на фирмения автомобил, а защо не и на личната кола. Предлагаме Ви различни услуги на изделието като рязано цветно фолио или широкоформатен печат върху автомобилно фолио с каст ламинат. Отпечатаните части от фолиото е нужно да се ламинират с автомобилен (каст) ламинат, за да може изображението да се запази ярко и да не се драска с течение на времето. При изискване да се облепят и прозорците на автомобила, препоръчваме перфофолио, за да се запази видимостта на водача.

Нужно е да поясним, че вече не се налага регистрация на промяната на визията на автомобила, стига на част от него да се вижда фабричният му цвят. С услугите на ВИП Реклама мобилността ще се превърне във Ваша печеливша рекламна стратегия. Ще се възползвате от всичките предимства на мобилната реклама - имиджова, информативна и организационна.

Има няколко причини да изберете ВИП Реклама за свой доверен партньор в света на мобилната реклама:

-       Индивидуален подход към клиентите

-       Голям опит в бранша

-       Качество и гаранция на използваните материали

-       Качествено изпълнение на поръчката

ВИП Реклама ще осъществи всички Ваши идеи за транспортна реклама. Повишете рекламния си капацитет, докато бизнесът Ви върши ежедневните си задачи. Увеличете териториалния обхват на рекламните си послания  чрез възможностите на автомобилния Ви парк с наша помощ. Използването на собствен рекламоносител е възможност, която не бива да се пропуска. Свържете се с екипа на ВИП Реклама!