Търсите ли високо ниво на креативност, новаторски рекламни похвати и решения, които да превърнат продуктите или услугите, които предлагате, в предпочитани на пазара?

Ние от ВИП Реклама ще придадем ново измерение на Вашата рекламна кампания, ще направим за Вас различната реклама. Такава, каквато ще напомня непрекъснато за Вашето рекламно послание, за лицето на Вашия бранд. Нашата рекламна агенция не просто изработва рекламни продукти, които да ви представят, но ги превръща в марка, която заслужава да бъде избрана.

С индивидуален подход към задачите, с високо качество на вложените материали, с безупречно изпълнение и конкурентни цени, ВИП Реклама може да бъде Ваш надежден партньор в изискания свят на рекламата.

За да повишите ефективността и търсенето на продуктите си, едно от нашите предложения е рекламен надпис, светещ или несветещ, по Ваш избор.

Има няколко основни варианта за изработка на рекламни надписи.

Един от видовете е надпис с фолио, при който избраният текст се изразява от фолио с желаната големина, цвят и шрифт. С рязането на фолио могат да бъдат постигнати различни форми и цветове на зададения текст. Предимствата на тази технология са ниската цена и голямата трайност на надписите при атмосферни условия навън.

Друг вид е печат на фолио, на който има изобразен текст, надпис, картинка, лого или послание. Предимството на графичния и пълноцветен печат е, че файлът може да съдържа разнообразни цветове, преливащи тонове, полутонове и ефекти, без да се оскъпява цената. Надписът може да бъде защитен допълнително чрез ламиниране.

Изрязване на надписи с рутер. Лазерно гравиране. С рутер фреза се режат надписи и лога от твърди материали -ПВЦ, плексиглас, еталбонд с дебелина до 30 мм. Лазерното рязане осигурява завършен вид на рекламното изделие без допълнителна обработка.

Надпис от фолио за стена или фототапет. Използва се при интериорните рекламни надписи, където видимите части от стените в помещението могат да бъдат използвани за отправяне на рекламни послания.

Най-внушителен е обемният надпис, при който може да се варира с дистанциране на текста от стена, фасада, основа или друга опора чрез помощни средства, с които се създава ефект на допълнителен обем на 3D буквите, логото и надписа. 3D надписите могат да се оформят чрез преливане на цветове и ефекти като това е най-добрата визия за интериорен надпис в хотел, офис, магазин или рецепция.

Светещите рекламни надписи са  основната сила в рекламните надписи. Те работят за клиентите 24 часа в денонощието с ефектна визия през деня и светещ образ през нощта. Много подходящи са за нощни заведения, както и за тези с непрекъснат режим на работа.

Най-често изработвани надписи са тези за магазини, офиси и ателиета от цветно, рязано на плотер фолио, с което се постигат отлични резултати и форми на избраните от Вас надписи и текстове по витрини и стъкла, стени и декоративни елементи и други възможности за креативно фирмено представяне.

ВИП Реклама изработва всички видове външни и вътрешни рекламни надписи. Агенцията ни предлага затворен цикъл на обслужване - проектиране, консултации, дизайн, конструктивни решения, изработка, монтаж и поддръжка.

С ВИП Реклама ще работите на професионално ниво на обслужване и комуникация. Запознайте се с работата ни на нашия сайт.