Осветление.

Колкото и красиво и изискано да е обзаведен офисът Ви, колкото и впечатляващ да е интериорът или екстериорът, който използвате, ако няма светлина, която да подчертае детайла, ефектът на красивото околно пространство се губи. Затова изборът на осветление е от изключително значение.

Екипът на ВИП Реклама разглежда рекламното осветление на фасадата или цялата сграда и осветяването на отделни елементи от вътрешната архитектура на даден обект като важен детайл от общия екстериорен или интериорен план на един 3D проект. Осветлението трябва да се откроява на фона на цялата екстериорна или интериорна композиция и едновременно с това да бъде идеално интегрирано с нея.

За да постигнем това съчетание, ние се придържаме към идеята за единен стил на цялата композиция, която се осъществява чрез хармония и единство на отделните детайли, подредеността им - симетрична и асиметрична, поставяне на акцент върху определен водещ детайл и баланс между всички елементи.

За всяка отделна поръчка се прави индивидуален проект, за да се определи начина на осветяване:

-    Светещ надпис

 -   Светещи букви с вграден източник на светлина

-    Светодиодни надписи и изображения

Следващата стъпка е интегриране на рекламното осветление в цялостния дизайн на фасадата или в определеното място за поставяне в интериора. Изборът на определен дизайн и подходящо осветление се прави от нашия професионален екип в пълно съгласие с възгледите на клиента, като основното е синхронът с околното пространство.

По-нататък в работата по рекламното осветление идва изборът на вида осветителни тела и материали.

Най-обикновеният вариант е изграждането на така наречените светещи кутии с луминисцентни лампи, които вече напълно са заменени от диодното осветление, което намалява драстично консумацията на електроенергия, а освен това визията им е активна 24 часа в денонощието. Луменът създава по-приятна атмосфера за работа и осветява по-добре от LED осветлението.

Друг вид рекламно осветление е чрез прожектори, използвано за билбордове или табла. Прожекторите обикновено са с метал-халогенни лампи с висока мощност и висок клас на защита от проникване на вода.

Неоново осветяване. Неоновите рекламни продукти са незаменими, изключително красиви, с постоянен поток на ярка светлина, устойчиви на атмосферни условия, с дълъг живот, през който запазват интензитета на светене. През деня те доминират по интензитет на светене.

Пикселни технологии. Приложението на диодни пиксели набира все по-голяма популярност със своята многофункционалност, ефектна динамика и възможност за многократно препрограмиране и персонализиране.

Рекламна агенция ВИП Реклама Ви предлага динамично, художествено, цветно и променливо(RGB), декоративно, архитектурно, фасадно и креативно осветление. Можем да Ви осигурим всички възможни приложения за осветяване за сгради и открити площи. Изработваме осветителни тела за пътища, училища, тунели, магазини и спортни съоръжения. Продуктите ни са тествани и имат максимална издръжливост, защита и безопасност.

ВИП Реклама Ви предлага светлинно проектиране, одити, инженеринг за намаляване на енергоразходите и измервания. Продуктите ни се отличават с изключителен дизайн и качество.

Разнообразието на видовете интериорно осветление, което ще намерите при нас, ще задоволи всеки вкус, ще отговори на изискванията за всяка част от интериорното пространство.

Ние гарантираме висококачествен и устойчив краен продукт. Станете наш клиент, а ние ще станем Ваш партньор в динамичния рекламен пазар. Посетете сайта ни и изберете своята рекламна поръчка!