Светеща реклама.

Светещите рекламни табели биват няколко вида, в зависимост от търсения ефект и желанието на клиента.

Светеща реклама тип затворена кутия. По стандарт една светеща кутия се състои от метална конструкция, лицев панел, който е светещ, страници от алуминий или ПВЦ, гръб,електрическа инсталация и светещи модули.

Лицето на тази светеща табела може да се изработи от различни материали, които пропускат светлина - плексиглас, полистирол, поликарбонат или винил със задно осветяване. Върху него се залепва ПВЦ фолио, изрязано под формата на букви, или напечатано фолио на широкоформатен принтер. Разнообразието е изключително голямо, в зависимост от целта на светещата реклама и Вашите предпочитания.

Височината на рекламата е между един и пет метра, като над пет метра не е желателно заради атмосферните условия, които могат да я повредят.

Светещите елементи като букви, лога, надписи, табели се монтират върху специална метална конструкция. Материалът, от който е направена тази конструкция, е алуминий. Той не корозира и запазва перфектното си състояние дори след няколко години.

Ние от ВИП Реклама изготвяме и така наречените снап-рамки, които са леки, тъй като се изработват от алуминиеви профили, и са удобни за светещи и несветещи менюта.

Материалът, от който се изработва най-често светещата реклама, е плексиглас. Той е изключително удачно решение, както за външна, така и за вътрешна реклама на офиси и различни търговски обекти. Плексигласът се предпочита, защото е лесен за манипулация, може да се огъва, стои елегантно и гланцираната му повърхност придава на светещата реклама ярък и запомнящ се вид. Осветяването на лицето става посредством луминисцентни лампи, неонови тръби или LED осветление. Светодиодните модули с висок светлинен добив и достъпна цена се налагат все повече като избор.

Екипът на ВИП Реклама изготвя и светещи реклами от винил. Този материал е подходящ за светеща реклама с големи размери, над 3 метра, като този начин на рекламиране на практика е вечен. Това е възможно поради естеството на използвания материал. Винилът се отличава с висока устойчивост на външни влияния, за разлика от плексигласа.

Защо трябва да изберете професионалния екип на ВИП Реклама, за да изработи Вашата фирмена светеща реклама?

Причините са няколко:

-       Изключително внимание към всеки детайл.

-       Качество и гаранция на използваните материали.

-       Опит в бранша.

-       Индивидуален подход към всеки клиент.

-       Бързина и спазване на Вашите срокове.

-       Желание за усъвършенстване на услугите.

-       Достъпни цени.

Повече от 10 години ВИП Реклама извършва проектиране, изработка, монтаж и поддръжка на светещи реклами. Доверете се на утвърдени професионалисти и ще получите перфектно изработена светеща кутия, професионално отношение, коректност, бързина и достъпни цени.