Табели.

Знаете ли, че думата „ реклама” произлиза от латински и означава „заявявам високо”?  Ако искате да заявите високо името на Вашата фирма, то начинът е чрез подходяща рекламна стратегия. Днешният рекламен пазар е изключително динамичен, непрекъснато се развива и дава все повече нови възможности за представяне на собствената марка. Трябва само да изберете най-подходящата за Вашето рекламно послание.

Най-бързата реклама е с помощта на табела.

Рекламата на брандове чрез табели постига не само информираност на клиентите за конкретния бизнес, а и тяхната разпознаваемост на рекламния пазар. Затова табелите са популярни рекламни средства, които намират изключително широко приложение практически навсякъде в интериора и екстериора. Това е първата стъпка, която предприема всеки прохождащ бизнес - да заяви своята поява чрез рекламна табела.

Предлагат се табели, изработени по стандарт в няколко утвърдени размера, като предимството им е ниската цена и високото качество. Те биват стенни или преносими, обикновено с две лица и се поставят така, че да се виждат и от двете страни.

Всички останали табели се произвеждат по индивидуален проект, с персонален дизайн и размери, зададени от клиента.

Според своето приложение рекламните табели се произвеждат от различни материали. Най-често използваните материали са:

-       Табели от ПВЦ. Подходящи са повече за интериора, или за места в екстериора без директна слънчева светлина поради спецификата на материала. Те са с добро качество и ниска себестойност и са водоустойчиви.

-       Табели от еталбонд. Устойчиви на всякакви външни условия, а дебелината на борда е по избор на клиента. Тези рекламни продукти имат луксозен вид поради дебелината и качеството на материала.

-       Табели от винил. Винилното пано може да бъде опънато върху рамка или директно монтиран върху фасада или решетка. Те са без ограничение в размера и на конкурентна цена.

Според избора на рекламно представяне табелите са светещи и несветещи.

-       Светещи табели. Това са реклами с вътрешно осветление (светодиоди, луминисцентно или LED осветление). Те са изключително ефектни, с висока рекламна стойност и са предпочитани в рекламната стратегия на фирмите.

-       Несветещи табели. Рекламни продукти, изработени от широка гама материали според мястото, където ще бъдат поставени и служат най-вече за информиране на клиентите за местонахождението и същността на работата в рекламирания обект. Те са непретенциозни, но с висока ефективност и ниска цена.

Рекламната табела е най-успешният и най-популярният вид реклама. Тя ще увеличи броя на клиентите чрез информацията за дейността на фирмата, за промоциите и намаленията, които се правят. Тя е първата стъпка към успеха на Вашия бизнес. Неслучайно се използва за цялостно брандиране на всякакви обекти. Възможностите пред този тип реклама са безбройни, границата е само Вашето въображение.

Рекламна агенция ВИП Реклама изработва всякакъв тип  табели по индивидуална поръчка с визия по идея на клиента. Влагаме висококачествени материали по Ваш избор. Изработката е прецизна, както и монтажът, а гаранционното обслужване ще осигури Вашето спокойствие и сигурност в качеството на рекламните Ви продукти. Разгледайте сайта ни, запознайте се с реализираните ни проекти. Можете да представите своите идеи, които да реализираме, или да се доверите на нашето въображение. Ние работим за Вас!