Фасади.

Когато говорим за рекламни услуги, извършвани върху фасади, винаги става въпрос за големи площи, които биват запълвани с рекламни послания чрез бордове, транспаранти и други. Особеност на този тип рекламни продукти е, че се работи с големи рекламни пана и се извършва височинен монтаж.

Фасадните реклами са най-силно забележими ефекти. С внушителния си размер и изборът на ключови локации, те гарантират, че рекламното послание ще бъде запомнено от всички минувачи. Обикновено рекламната визия се отпечатва върху винилни мрежи, покриващи изцяло или частично фасадите на сградите. Те могат да бъдат обобщен вариант на партерна и покривна реклама, могат да бъдат и под форма на временни конструкции, монтирани на фасадите на сградите.

Рекламните винили са алтернатива на рекламните табели и са подходящи  за нискобюджетна реклама. В същото време те осигуряват най-голям мащаб на рекламното послание, както и неговото разнообразие. Върху винил могат да се отпечатат както големи надписи и текстове, така и изображения, лога и други фирмени знаци. Винилните платна са здрави и издръжливи, сравнително лесни за монтаж и демонтаж, могат да се използват многократно на различни обекти и това прави фасадната реклама много предпочитана от рекламодателите.

Друго голямо външно рекламно съоръжение, изпълнявано чрез височинен монтаж е калканът. Най-често те са с правоъгълни или квадратни форми и се поставят на фасади и калканни стени на сгради, на строителни обекти и на големи промишлени халета. Най-предпочитана локация са големите кръстовища с интензивен трафик.

Калканните реклами се отпечатват върху промазан винил или винилна мрежа, но имат собствена метална конструкция - рамка закрепена за калканните стени на сградите и лицето от винил. Много популярни са за имиджова реклама. Калканите са грандиозно, но и бюджетно решение за реклама и са много използван метод в големите градове, където рекламата привлича вниманието на преминаващите от всички страни на сградата и най-вече с внушителния размер на рекламното съоръжение.

Рекламна агенция ВИП Реклама има богат опит в производството и монтажа на фасадна реклама, за което свидетелстват множеството реализирани от фирмата проекти.  Пространството за фасадна реклама често е желана площ и за монтиране на видеостена, с която могат да се прожектират рекламни послания като движещ се текст, който е много атрактивен. Могат да служат за прожекция на рекламни клипове при презентации на дадена марка, да се гледат филми, да се ползва за информативен блок за реклама на даден бранд. На такава стена могат да се гледат и мачове и всякакви спортни събития.

Ние от ВИП Реклама сме специализирана в изработка и монтаж на реклами за фасади и калкани. Разполагаме с необходимата техника, квалифициран екип с опит във височинния монтаж и можем да изработим и монтираме всякакъв тип фасадна реклама бързо и на конкурентна цена. От нас ще получите ефектно, издръжливо и практично решение за Вашата марка, продукт или услуга.

За да имате най-доброто съотношение между цена и качество, се свържете с нашата рекламна агенция, за да отправите поръчка за изработка и монтаж на фасадна реклама или калкан, или пък за да получите допълнителна информация. Ние работим за Вас и Вашата успешна рекламна стратегия. Свържете се с нас!